joi, 18 februarie 2016

Terapia Bowen regenereaza 6 tesuturi din organism.

Terapia Bowen regenereaza 6 tesuturi din organism.


Putini oameni constientizeaza ca organismul se afla intr-o continuu proces de regenerare si nici macar doctorii nu vor, inca, sa accepte acest fapt incredibil. Daca acest lucru nu s-ar petrece, corpul nostru s-ar degrada rapid, iar miracolul acestui trup atat de bine organizat nu ar fi fost posibil.
Atunci cand un om este bolnav, procesele de regenerare sunt ingreunate, iar aici intra in joc Terapia Bowen prin care organismul poate fi impulsionat sa se vindece intr-un timp record. Cu totul altfel stau lucrurile atunci cand vorbim despre medicina conventionala, care recurge doar la tratamente chimice. Acestea sunt extrem de daunatoare corpului si nu impulsioneaza sistemul imunitar, menit sa participe la procesul de vindecare.
Studii realizate in ultimii ani au demonstrat ca medicina conventionala nu are dreptate, iar organismul se poate vindeca de la sine, intrand in remisie, atunci cand se apeleaza la Terapia Bowen. Cele mai comune cazuri de regenerare rapida sunt urmatoarele:
    1.Regenerarea Sistemului Nervos(stres, oboseala, nervozitate,Maladia Lobstein,Migrene, Atac de panica, tetrapareza spastica, accident vascular cerebral,tulburari de memorie, anxietate,depresie);
    2.Regenerarea Ficatului(ficat gras,hepatite,ciroza);
    3.Regenerarea Celulelor Beta(din pancreas-in cazul diabetului);
    4.Regenerarea Hormonala(menopauza,noduli tiroida,hipo si hipertiroidie,fibrom uterin,chist ovarian);
    5.Regenerarea Tesutului Cardiac(hipertensiune,afectiuni cardiace)
    6.Regenerarea Cartilajelor,a Articulatiilor si a Coloanei(protuzii discale,hernie de disc,spondilita anchilopoetica,spondiloza cervicala,cifoza,scolioza,discopatie,artroze,artrita reumatoida)
Tratamente Bowen la domiciliu in Bacau,Onesti,Tg Ocna.
Programari la :0725939301


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu