vineri, 9 octombrie 2015

Avantajele tratamentului cu Terapia Bowen.

    In primul rand un mare avantaj este pentru noi romanii ,existenta acestei minunate terapii in Romania.
Terapia Bowen datorita ratei mari de succes a ajuns sa fie recunoscuta de sistemul medical din Germania ,Marea Britanie,Australia si este decontata de casele lor de sanatate. Deci sa fim fericiti ca exista si la noi in tara!

     In al doilea rand avantajul cel mai important al acestei terapii este ca poate trata majoritatea bolilor datorita faptului ca actioneaza simultan pe cale nervoasa,energetica,emotionala fiind Cea Mai Puternica Terapie din Lume in acest moment!!!Majoritatea bolilor apar pe fond nervos(stres),prin blocaje energetice sau emotionale.

     Un avantaj foarte important al terapiei Bowen este ca prin acest tratament nu se introduce nici o substanta straina organismului.Acum, cand organismul nostru este invadat de atatea  substante chimice din alimentatie ,medicamente,aer poluat,terapia Bowen dimpotriva este detoxifianta.

     Un avantaj datorat modului de aplicare este acela ca terapia Bowen se aplica delicat cu varful degetelor pe corpul pacientului care poate fi imbracat (cu haine subtiri) si nu in forta ca in alte terapii.

     Avantajul financiar al acestei terapii este evident.Se face doar o sedita la 7 zile,deci 4 pe luna.Pretul unei sedinte fiind de 50 de lei,costul lunar va fi de 200 lei.Cu acesti bani va puteti trata simultan de mai multe boli,terapia Bowen aplicandu-se pe zone,fiind cuprinse mai multe organe,tesuturi in acelasi timp.

    Avantajul aplicarii terapiei Bowen la orice varsta nu este nici el de neglijat.

     Programari la :0725939301

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu